DESPRE REVISTĂ

Dragi cititori,

    Suntem împreună de 16 ani de când a fost fondată revista. Sunt mii de pagini în care v-am publicat textele pline de imaginație și talent. În tot acest timp am primit, cu bucurie, autori noi, vi i-am prezentat, le-am urmărit evoluția, premiile care li s-au acordat pentru preocupările lor de literatură, filosofie, istorie, jurnalistică, arte vizuale etc. Nu am precupețit niciun efort în a căuta și descoperi noi talente, pe care le-am încurajat și vi le-am supus atenției. Indiferent de domeniul lor de manifestare, revista noastră a apreciat, în mod deosebit, munca de creație pentru promovarea frumosului. Suntem mândri să vă informăm că avem numeroși colaboratori permanenți, dar și ocazionali. Nu uităm pe nici unii dintre ei, fiind în contact cu fiecare. Din totdeauna am încurajat noi și tinere valori pe care în viitor ne vom bucura să le promovăm pe scena culturii internaționale.

    Fiind o publicație de largă anvergură, nu am impus niciodată anumite teme care să fie luate în considerație. Am dat întotdeauna colaboratorilor noștri posibilitatea de a se exprima în mod liber, deoarece credem în libera exprimare de idei.

    În viitor intenționăm să publicăm 4 numere pe an: în lunile martie, iunie, septembrie și decembrie.

    Pentru anul 2022 datele limită de trimitere a materialelor vor fi: 15 februarie, 15 mai, 15 august și 15 noiembrie. Toate textele care ne vor parveni după aceste date pentru a fi citite și eventual publicate vor fi programate pentru numerele viitoare ale revistei.